In de Leopoldstraat worden nieuwe fietspaden aangelegd. Een aantal hinderlijk geparkeerde fietsen werden weggehaald.© Politiezone Rivierenland

Hinderlijk geparkeerde fietsen in Leopoldstraat weggehaald en overgebracht naar politiecommissariaat

Mechelen -

Wie zijn of haar fiets dinsdag parkeerde in de Leopoldstraat of de omgeving van het station in Mechelen, vindt de tweewieler mogelijk niet meer terug. Voor de aanleg van nieuwe fietspaden werden een aantal hinderlijk gestalde fietsen verplaatst en voorlopig overgebracht naar het politiecommissariaat.

“Omwille van wegwerkzaamheden in de Leopoldstraat en in de omgeving van het Mechelse station, werden er een aantal geparkeerde fietsen verplaatst of weggehaald”, klinkt het bij de politiezone Rivierenland. “De fietsen werden overgebracht naar het commissariaat in de Frederik de Merodestraat 88, waar de eigenaars hun tweewieler opnieuw kunnen komen ophalen.”

In de Leopoldstraat worden sinds begin deze week nieuwe fietspaden aangelegd. De straat krijgt namelijk fietspaden in beide richtingen. De kasseien in de huidige parkeerstroken worden daarvoor uitgebroken en er komt een rode asfaltstrook in de plaats. Fietsers moeten een omleiding volgen via de Willem Rosierstraat en de Vaartdijk. Voetgangers kunnen de werf wel passeren. Op hetzelfde moment wordt er ook gewerkt aan de herinrichting van de rotonde aan het station. (svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners