Aangeboden door GVA Shop

Het beste moment om je elektrische fiets zo voordelig mogelijk te kopen

Het is niemand ontgaan: van boodschappen tot energieprijzen, het leven is de laatste tijd flink duurder geworden. Op gvashop.be doen we er alles aan om onze lezers altijd de beste promo’s te bieden, maar ook wij kunnen niet langer ontsnappen aan de effecten van de inflatie en stijgende kosten in de productie van onze elektrische fietsen.

Gestegen kosten

Van de basis grondstoffen tot het transport: bij de productie van elektrische fietsen komt veel kijken. Elke stap in het productieproces heeft een invloed op de prijs die je als consument voor de fiets moet betalen. Door de stijging van de vraag en de hogere kosten van energie, personeel, transport, grondstoffen, onderdelen en stockage zal de aankoopprijs van de fietsen onvermijdelijk ook stijgen.

LEES OOK. Wat wordt er duurder in 2023?

Bij gvashop.be doen we er alles aan om de prijzen van onze elektrische fietsen zo laag mogelijk te houden, zonder in te boeten op de hoge kwaliteit van de fietsen en de uitstekende service, zoals snelle levering, een testrit in de Bizbike fietsenwinkels, 30 dagen proefrijden, fietsbijstand en onderhoudsservice.

LEES OOK. Met deze tips fiets je veilig en vlot de winter door

Natuurlijk kan je de rest van het jaar nog steeds genieten van de scherpste prijzen en beste deals op gvashop.be.

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit