Voetbalanaliste Imke Courtois (34) is zwanger en wordt bewust alleenstaande moeder

Voetbalanaliste Imke Courtois (34) is zwanger en wordt bewust alleenstaande moeder: “Ik kijk er enorm naar uit”

Heuglijk nieuws voor Imke Courtois, de 34-jarige ex-Red Flame en voetbalanaliste is in verwachting van haar eerste kind. Ze heeft er bewust voor gekozen om een alleenstaande moeder te worden, dat nieuws deelt Courtois in een kort persbericht.

emke

“Binnen enkele maanden loopt hier een kleine, grote verantwoordelijkheid rond”, laat Courtois weten aan de VRT. “Ik word alleenstaande mama, een bewuste keuze. Ik kijk er enorm naar uit en ik hoop dat ik vooral veel enthousiasme en nieuwsgierigheid kan meegeven aan mijn kindje later.”

“Ik wist al vroeg dat ik ooit mama wilde worden, maar wou daar toch zeer doordacht mee omspringen”, klinkt het nog. “Ik wilde mijn voetbalverhaal schrijven, financieel wat zekerheid opbouwen en voldoende rust in mij dragen om meer structuur in mijn leven toe te laten.”

Verder laat VRT weten dat Courtois geen interviews zal geven rond haar zwangerschap of het ouderschap. “Alle vragen en bijhorende antwoorden die behoren tot de privésfeer zijn voorbehouden voor haar kindje.”

Het aantal bewust alleenstaande moeders, vrouwen met een kinderwens die geen partner hebben en alleen hun kind grootbrengen, zit al jaren in stijgende lijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER