Een eerdere editie van het Turn- en Dansspektakel van KKMT.© KKMT

Mechelse turnkring KKMT maakt zich op voor 157ste editie van Turn- en Dansspektakel

Mechelen -

Na een noodgedwongen coronapauze van twee jaar kunnen de leden van de Koninklijke Kring der Mechelse Turners, kortweg KKMT, dit jaar opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens een groot Turn- en Dansspeltakel op 11 en 12 maart.

Dat spektakel kent inmiddels een erg rijke geschiedenis. Het is namelijk aan haar 157ste editie toe. “Al onze turners en dansers, jong en oud, kunnen niet wachten om hun kunnen te tonen aan het grote publiek”, klinkt het bij KKMT. “Tijdens het spektakel kan iedereen kennismaken met het diverse aanbod van onze club. Zo hebben we gymnasten op recreatief, maar ook op competitief niveau. Met z’n allen hopen we er een spetterend succes van te maken.”

Het Turn- en Dansspektakel van KKMT vindt plaats op zaterdagavond 11 maart en zondagnamiddag 12 maart in provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker. Wie jonger is dan acht jaar betaalt 9 euro en wie ouder is betaalt 18 euro voor een ticket. Een combiticket voor beide dagen kost 30 euro. Alle info over het evenement en de ticketverkoop kan je vinden op de website van de Mechelse turnkring. (svds)

www.kkmt.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners