© ISOPIX

Zes jaar na dood Chester Bennington: Linkin Park brengt lied uit waarop zanger te horen is

Linkin Park brengt vrijdag nieuwe muziek uit, bijna zes jaar na de dood van zanger Chester Bennington in 2017. Nieuw is de single ‘Lost’ niet helemaal, want het gaat om een archiefnummer dat nooit uitgebracht werd. Chester is er op te horen.

edb

Lost komt uit de Meteora-archieven, het tweede album van de band. Het werd nooit eerder uitgebracht of gespeeld. De band deelde al een stukje van de song op sociale media. Daarin is Chester Bennington te horen, de zanger van de band die op 20 juli 2017 uit het leven stapte. Na zijn dood nam de band een pauze van onbepaalde duur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fans blijven dromen van een terugkeer van de band, al had rapper Mike Shonida vorig jaar weinig hoopvol nieuws daarover. Tijdens een livestream op Twitch zei hij het volgende: “Het enige Linkin Park-nieuws dat ik heb, is dat we elkaar om de paar weken horen. Ik praat met de mannen, of toch met sommige, maar er zitten geen tours, geen muziek of geen albums in de pijplijn. Onthou gewoon dat dat niet gaat gebeuren. Ik zeg dit nu duidelijk, omdat elke keer als iemand van de band iets zegt, de hype train in gang gezet wordt. Ik wil niet dat dat nu gebeurt, want je zal jezelf alleen maar teleurstellen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER