Jennifer Lopez wijst echtgenoot Ben Affleck terecht tijdens Grammy’s: “Kijk vriendelijker!”

Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (50) waren zondag aanwezig bij de uitreiking van de Grammy’s, maar de acteur had duidelijk geen zin in een glamoureus feestje. Toen J.Lo genoeg kreeg van zijn triest gezicht, wees ze haar man terecht. Alleen besefte ze niet dat er een camera op hen gericht stond. Oeps.

edb

Ben Afflecks gezicht gaat - alweer - viraal sinds de Grammy’s. “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”, lachte Twitter over de zure uitdrukking van de acteur. Jennifer Lopez merkte het ook op en pakte hem erover aan, blijkt nu.

cLEES OOK. Ben Affleck levert opnieuw meme op met miserabele uitdrukking op de Grammy’s

Een veel gedeeld fragment uit de show toont dat Ben Affleck iets in het oor van zijn vrouw fluistert, waarop zij duidelijk gepikeerd reageert. Het wordt extra gênant wanneer J.Lo zich omdraait en merkt dat er een camera op haar gericht staat. Presentator Trevor Noah is namelijk net naast haar komen zitten om van daar te presenteren. De actrice probeert nog een lach te forceren, maar die gelooft niemand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wat Jennifer dan zei tegen haar man? Dat wou The Daily Mail ook weten, dus zetten ze een liplezer op de zaak. Wat Ben fluistert is niet te zien, maar van Jennifers antwoord kan wel iets gemaakt worden. “Stop”, zei ze. “Kijk vriendelijker, kijk meer gemotiveerd.” Het antwoord van Affleck is weinig veelbelovend: “Misschien.” Vervolgens merken de twee de camera op, waarop zij zichtbaar schrikt en een lach tevoorschijn tovert.

Niet het eerste akkefietje

Vorige week ging een ander akkefietje van het koppel al viraal op TikTok. Op een feestje voor Jennifers nieuwe film Shotgun Wedding zat er een haar in de boter. In de virale video ziet de actrice er geërgerd uit terwijl Ben zich lijkt te verdedigen. Fans vermoeden dat Jennifer van Bens drankje proeft om te checken of er alcohol in zit. Affleck heeft jarenlang geworsteld met een alcoholverslaving, die leidde tot de scheiding met actrice Jennifer Garner.

Jennifer Lopez en Ben Affleck stapten in 2022 in het huwelijksbootje. Ze vormen opnieuw een koppel sinds 2021, bijna twintig jaar nadat ze voor het eerst verliefd werden. Hun huwelijk is een sprookje, of zo doen ze het toch lijken in interviews, maar zelfs in de mooiste sprookjes is er plaats voor een ruzietje of twee.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER