© dpg

‘Blind Getrouwd’ en ‘Expeditie Robinson’ in één: VTM 2 komt met verrassend nieuw datingprogramma

VTM 2 zendt dit voorjaar het nieuwe datingprogramma ‘Gestrand op Honeymoon Island’ uit. De Deense bedenkers van ‘Blind Getrouwd’ bedachten de nieuwe show, die het originele format combineert met een vleugje ‘Expeditie Robinson’.

edb

Als je dacht dat het niet gekker kon dan Blind Getrouwd, bewijst VTM 2 het tegendeel. In dit nieuwe datingprogramma worden acht singles professioneel gematcht na een speeddate van amper dertig seconden. Ze ontmoeten hun perfecte match pas aan het altaar, net zoals in Blind Getrouwd. Al staat dat altaar in Gestrand op Honeymoon Island op een paradijselijke plaats.

Vervolgens wordt het veel minder paradijselijk. Nadat de vier kersverse koppels in het huwelijksbootje stappen, springen ze er meteen weer uit om te stranden op een onbewoond eiland. Afgezien van de kletsnatte trouwkleren rond hun lijf hebben ze niets, enkel elkaar. Zonder beschutting, eten of sociaal contact kunnen ze er alleen maar leven van de liefde. De grote vraag is: worden ze zot op elkaar, of zot van elkaar?

Gestrand op Honeymoon Island wordt in wereldprimeur gemaakt en dit voorjaar uitgezonden op VTM2. De productie is in handen van PIT, het productiehuis achter Blind Getrouwd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER