Andreas De Vocht, presentator Rik Verwaest, Kirsten Mertes, Wouter Rillaerts en Tim Beullens.© JCI

JCI organiseert themaquiz over Lier

Lier -

JCI Lier organiseert op zaterdag 25 februari in Jeugdcentrum Moevement in Lier voor de eerste keer een Lierse quiz: een themaquiz met vragen uitsluitend over de stad Lier dus. De opbrengst gaat naar Oekraïne.

Chris Van Rompaey

“Als Lierse vereniging vonden we het wel gepast en het is, voor zover wij weten, de allereerste Lierse quiz ooit. We zorgen voor een tiental rondes. Thema’s zoals cultuur, geschiedenis maar ook het Lierse nachtleven komen aan bod. Meer verklappen we niet”, zeggen organisatoren Wouter Rillaerts, Andreas De Vocht en Kirsten Mertes van JCI Lier, een vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig.

Niet onbelangrijk: alle opbrengst gaat naar Oekraïne. “We stuurden in het verleden al vrachtwagens met hulpgoederen die kant op”, zegt voorzitter Tim Beullens. “Er is nog steeds nood aan materialen. We rekenen op een mooie opkomst, zodat we opnieuw ons steentje kunnen bijdragen.”

Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar toch vallen er dankzij de Lierse middenstand wel enkele mooie prijzen in de wacht te slepen. JCI Lier mikt vooral op vriendengroepen, Lierse verenigingen en wijkcomités om zich in te schrijven en het tegen mekaar op te nemen. Supporters zijn eveneens van harte welkom aan de bar.

Een ploeg bestaat uit maximaal vijf personen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per tafel. De quiz begint om 20u.

www.jcilier.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lier