De Academie voor Beeldende Kunsten in Mol.© Tommy Maes

Kunstacademies zetten deuren open tijdens Dag van de Academies

Mol -

De Molse kunstacademies zetten zaterdag 11 februari hun werking in de kijker op de Dag van de Academies. Zo tonen alle leerlingen en leerkrachten wat ze kunnen. Op het programma staan een open atelier en concerten.

Tussen 10 en 16u ben je welkom in de Academie voor Beeldende Kunsten op Markt 28. Je wandelt de ateliers binnen en buiten terwijl de studenten en docenten aan het werk zijn. Ook de kinderen zijn dan aan het werk in hun wekelijkse creatieve wereld.

In de expozaal tonen de ateliers fotografie en textiele kunst hun beeldend werk. Dit samenwerkingsproject inspireerde hen om op een onderzoekende en nieuwsgierige manier structuren in te beeld brengen.

De Academie voor Muziek en Woord in Mol.© Tommy Maes

In de Academie voor Muziek en Woord in de Guido Gezellestraat staat er zaterdagvoormiddag heel wat op het programma. Leerlingen en leerkrachten presenteren optredens met veelbetekenende en uitnodigende namen zoals ‘Een geschenk voor jou’ (10 tot 10.45u), ‘De kracht van het nu’ : 10 tot 10.45u), ‘I have a dream’ (11 tot 11.45u) en ‘Japoro’, een doorlopend optreden Jazz Pop Rock (10 tot 12u).  (mto )

www.abkmol.be, www.amwmol.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners