© Politie Antwerpen

Niet-verzekerde auto en bromfiets in beslag genomen tijdens controle in Hoboken

Hoboken -

De Antwerpse politie heeft zondag een verkeerscontrole gehouden in Hoboken. De politie nam onder meer een bromfiets en een auto in beslag ze niet verzekerd waren.

jtp

Tijdens de twee uur durende verkeersactie controleerde het verkeersondersteuningsteam (VOT) van de regio Zuid in totaal 81 wagens en 83 personen. Twee leerling-bestuurders bleken niet in orde. “Ze reden rond met een voorlopig rijbewijs van het model 36 maanden. Er was bij geen van de twee een verplichte begeleider aan boord en telkens was er geen ‘L’ aangebracht aan de achterkant van de auto en was er geen sprake van een tweede verplichte spiegel”, zegt de Antwerpse politie.

Een andere bestuurder had geen veiligheidsgordel om. De politie deelde ook een boete uit aan een voetganger die het rode verkeerslicht negeerde. “Vijf voertuigen zijn in overtreding genomen omdat ze geparkeerd stonden op een plek waar je enkel mag laden en lossen. Er is geen activiteit in die aard vastgesteld en dus vlogen ze op de bon”, aldus de politie nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners