Matteo en Ryan poseren trots met hun gewonnen ticket.© Joris Herregods

Matteo en Ryan winnen allereerste tickets voor Kukelekunst

Branst -

Het was een grote verrassing voor de leerlingen toen maandagnamiddag plots enkele mensen de klas van juffen Nelle en Shana binnenstapten in de vrije basisschool De Appelboom in Branst (Bornem). Ze kwamen Matteo (8) en Ryan (10) verrassen met een gratis ticket voor het nieuwe familiefestival Kukelekunst.

Ward Bosmans

Matteo en Ryan zijn twee van de tien winnaars van een gratis ticket. Hun kleurplaat werd gekozen uit de 129 inzendingen voor een wedstrijd rond het nieuwe festival. Vandaag start de ticketverkoop van Kukelekunst. Het kraaiend kinderfestival vindt plaats op zaterdag 15 april in en rond cc Ter Dilft in Bornem en een ticket kost 10 euro.

Volgens Bart Wauters van CC Ter Dilft valt er heel wat te beleven op Kukelekunst. “De organisatie van het festival is gegroeid uit ons gevoel dat er nood was aan iets soortgelijks voor deze leeftijdsgroep. De bedoeling is om er een jaarlijks evenement van te maken voor kinderen ouder dan 3 jaar. Wat mogen de bezoekers verwachten? De komst van theater FroeFroe en 4HOOG konden we eerder al bevestigen. En ondertussen kunnen we ook Theater Tieret, cie Balltazar en straattheater Gusta toevoegen aan het lijstje. Naast podiumvoorstellingen kan men doorlopend heerlijk wegdromen in de voorleescaravan, creatief aan de slag gaan bij verschillende knutselactiviteiten of men kan zich laten verrassen door geweldige straattheateracts. Doorlopend zal er in en rond het gebouw heel wat gebeuren.”

Matteo en Ryan waren in de wolken met hun gratis ticket. “Wij hebben meegedaan aan de kleurwedstrijd. We hadden nooit verwacht dat we zouden winnen. We gaan zeker naar Kukelekunst met ons gezin. Het wordt vast een fijne dag.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners