© ATV

Brasschatenaar die verdacht wordt van steekpartij in Delft wordt overgeleverd aan Nederland

Brasschaat, Delft -

De 31-jarige Juanito V. uit Brasschaat die zondag na een achtervolging op de E19 in Schoten werd gevat als verdachte van een dodelijke steekpartij in het Nederlandse Delft, wordt in de loop van maandag nog overgeleverd aan Nederland. Dat zegt het Antwerpse parket.

blg, jtp

Bij de steekpartij in de Frederik Van Eedenlaan in Delft kwam zondagochtend een 33-jarige vrouw, de ex-vriendin van Juanito V. uit Brasschaat, om het leven. Haar beide ouders, een 55-jarige man en 57-jarige vrouw, raakten ernstig gewond.

Kort na de feiten plaatste V. op Facebook schijnbaar een schuldbekentenis: “Ik heb drie mensen neergestoken, waaronder de persoon waar ik van hield. Ik kon het niet verkroppen dat ze mij verliet. Ik ben geen gek, maar alles was te veel. Sorry iedereen”, stond er te lezen.

V. vluchtte weg uit Delft met de Nederlandse politie in zijn zog. Hij kon uiteindelijk worden klemgereden de Belgische en Nederlandse politie op de E19 bij Schoten. Juanito V. werd maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Turnhout. Die besliste dat de dertiger kan worden overgeleverd, zoals Nederland had gevraagd.

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV