© AFP

Armie Hammer (36) duikt voor het eerst terug op na berichten over seksueel misbruik en kannibalisme

De acteur verdween twee jaar geleden in alle anonimiteit na enkele huiveringwekkende berichten over seksueel misbruik en kannibalisme. Voor het eerst heeft de man in een interview zijn versie van het verhaal gegeven.

Tom Vets

In zijn eerste interview in twee jaar tijd kruipt Armie Hammer (36) vooral zelf in de slachtofferrol. Volgens hem is alles begonnen toen hij lang geleden werd mishandeld en misbruikt. “Ik was machteloos in die situatie”, blikt hij terug op de periode toen hij als dertienjarige in aanraking kwam met een pastoor met minder goede bedoelingen.

Dat voorval is volgens de acteur de oorzaak van zijn eigen drang om ‘controle’ te krijgen over seksuele situaties. De Amerikaan zou meermaals dames hebben aangerand en zich dominant hebben gedragen tijdens seksuele handelingen waarbij de vrouwen in de onderdanige rol werden geduwd.

LEES OOK. Eens een succesvol acteur maar nu werkt Armie Hammer (35) als conciërge in een hotel

Twee jaar geleden liet hij zich opnemen in een kliniek voor zijn verslaving aan drugs en drank, maar ook om te werken aan zijn problematisch gedrag tegenover vrouwen. Het is toen echter misgelopen en de acteur ondernam daarbij een zelfmoordpoging. Hij wou zich verdrinken in zee, maar bedacht zich. “Voor veel mensen ben ik een dader, maar ik ben ook een slachtoffer. Ik wil mijn fouten toegeven en mijn straf niet ontlopen. Ik besef nu dat ik mensen heb misbruikt om mezelf beter te doen voelen.”

Sinds alle verhalen naar boven zijn gekomen, kwam de acteercarrière van Hammer abrupt ten einde. Er is nog wel een film die hij voor alle schandalen opnam en die binnenkort uitkomt. Of hij zijn carrière ooit nog opnieuw opneemt weet hij zelf nog niet. Hij wil alle tijd nemen om zijn herstel te bewerkstelligen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER