Duim omhoog, dit vonden de bezoekers van Zoersel Kermis. De prachtige spiegeltent zorgt toch steeds voor de kers op de taart.© kma

Schepenen Katrien Schryvers en Luc Kennis gingen zondag kermiswandelen, met een afzakkertje in de spiegeltent.© kma

1 / 2
thumbnail: Duim omhoog, dit vonden de bezoekers van Zoersel Kermis. De prachtige spiegeltent zorgt toch steeds voor de kers op de taart.
thumbnail: Schepenen Katrien Schryvers en Luc Kennis gingen zondag kermiswandelen, met een afzakkertje in de spiegeltent.

Spiegeltent vormt weer kers op de taart Zoersel Kermis

Zoersel -

Zaterdag was miezerig, maar zondag mooi droog met af en toe prachtige blauwe lucht: Zoersel Kermis mag eigenlijk niet klagen over het weer. Voor de uitgestippelde wandelingen was het zondag een topdag. Zo gingen schepenen Katrien Schryvers (CD&V) en Luc Kennis (CD&V) met hun partners op kermiswandeling zondag. Een afsluitend drankje in de spiegeltent The Carrousel hoort er dan zeker bij. De Prins Junior Band zorgde zondagavond voor een prima sfeertje. Dansen onder een baldakijn in een rode warme gloed: jong en oud genoten. Bezoekers uit Pulderbos, waar de spiegeltent al enkele jaren van de kermis verdwenen is, keken begerig naar zo veel sfeer in de hoop dat de nostalgische spiegeltent ook op hun kermis kan terugkeren. Want het vormt toch de kers op de taart.

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

© kma

kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners