Productieleider Ann Leemans en Evynne Groeneveld snijden de taart voor de deelnemers aan.© ram

Startmoment voor deelnemers van muzikale theatervoorstelling

Hoogstraten -

De vzw La:ch organiseerde zondag in VTI Spijker in Hoogstraten een startdag voor de deelnemers en medewerkers van de muzikale theatervoorstelling Het groot Circus van het Klein Verdriet.

In de voorstelling komen zeven periodes uit de tweehonderdjarige geschiedenis van Wortel-Kolonie aan bod, met onder andere de opvang van landlopers. De voorstellingen vinden eind augustus en begin september plaats in een grote circustent in Wortel-Kolonie. “De audities zijn achter de rug en die zijn vlot verlopen”, zegt productieleider Ann Leemans. “Op de startdag konden de bijna driehonderd deelnemers kennismaken met elkaar en de medewerkers. Ze kregen informatie over onder andere het decor en de kostuums. We hebben een grote taart laten maken met logo van Het groot Circus van het Klein Verdriet. Iedereen mocht aanschuiven voor een stukje.”

“We kunnen nog mannelijke figuranten gebruiken en zangers die willen meezingen in het koor bij het orkest. Alles samen werken ongeveer vierhonderd mensen mee aan de voorstellingen op het einde van de zomer. Eind februari beginnen de eerste repetities. De ticketverkoop start in april.”(ram)

www.vzw-lach.be

© ram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners