The Masked Singer is weer begonnen en daar speelt het Wijnegem shoppingcenter naar aanleiding van zijn dertigjarig bestaan op in.© VTM

Wijnegem strooit met cadeaus: gesigneerde ‘The Masked Singer’-kaarten als hebbedingetjes

Wijnegem -

De aandachtige kijker zag bij de allereerste uitzending van The Masked Singer het logo van Wijnegem – Shop Eat Enjoy verschijnen. Dit jaar is Wijnegem immers voor het eerst partner van het populaire VTM-programma. En daar laat het shoppingcenter ook de bezoekers mee van genieten met 14 te verzamelen exclusieve kaarten.

Eén van de kaarten: die van de raaf.© RR

Soapstar, Skiwi, Raaf en Licht. Het zijn enkele van de figuren die vrijdag The Masked Singer op gang trapten. Wijnegem – Shop Eat Enjoy is dit jaar partner van het razend populaire programma.

“2023 is een bijzonder jaar voor Wijnegem. We vieren immers onze dertigste verjaardag en daar betrekken we graag ook onze trouwe bezoekers bij. We zagen een mooie match tussen het programma dat door heel wat gezinnen gevolgd wordt, en de bezoekers van Wijnegem die met een shopuitje met het hele gezin komen voor een fijne beleving“, vertelt Zsofi Horvath, marketingmanager van Wijnegem Shop Eat Enjoy.

De komende drie maanden is er een spot te zien op VTM tijdens alle uitzendingen van The Masked Singer én in het shoppingcenter kunnen alle klanten van de deelnemende winkels veertien gesigneerde kaarten van de Masked Singers verzamelen.

“Wie de komende weken komt shoppen, krijgt bij elke aankoop van minstens 10 euro in de zowat zeventig deelnemende winkels een exclusieve kaart met daarop één van de 14 kleurrijke figuren van The Masked Singer. Het is een leuk verjaardagsgeschenkje voor onze bezoekers die wellicht graag iets tastbaars van The Masked Singer ontvangen”, kondigt Horvath aan.

Het blijft overigens niet enkel bij deze ene verjaardagsactie. De komende maanden staan er nog enkele evenementen op het programma voor dit jubileumjaar. (jaa)

De kaart van de leeuw.© RR

Er is ook een kaart van Skiwi.© VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners