© TVO

Verdacht overlijden in Dendermonde: drie arrestaties na aantreffen lichaam in woning

In Dendermonde is zaterdagavond in een woning het lichaam aangetroffen van een persoon die in verdachte omstandigheden en vermoedelijk met geweld om het leven gekomen is. Dat meldt het Oost-Vlaamse parket. Er zijn drie personen opgepakt in het onderzoek, maar het is nog niet duidelijk wat hun betrokkenheid is bij de feiten, die zich vermoedelijk in de familiale sfeer afspeelden.

gjsBron: BELGA

De politie trof het lichaam aan in een woning in Oudegem, een deelgemeente van Dendermonde. Er zijn aanwijzingen dat het slachtoffer met geweld om het leven gebracht werd. Het slachtoffer is nog niet officieel geïdentificeerd, waardoor nog geen details over de identiteit en de exacte plaats van de feiten worden bekendgemaakt. Er werd een onderzoeksrechter aangesteld, die samen met het parket, een wetsarts en het labo van de federale politie ter plaatse kwam. Vermoedelijk maandag zal een autopsie op het lichaam gebeuren.

© svo

Er werden drie personen opgepakt in het onderzoek. De feiten speelden zich vermoedelijk in de familiale sfeer af, maar de mate van betrokkenheid van de drie is nog niet duidelijk. Het parket geeft nog geen details over de identiteiten en geeft voorlopig geen verdere details over de zaak.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER