© Guy Van Vliet

Metejoor eerste gast in derde seizoen ‘James de Musical’

Antwerpen -

Het succesvolle ‘James de Musical’ krijgt een derde seizoen en Metejoor is daarin de eerste gast. Het nieuws, door gastheer James Cooke zelf bekendgemaakt, werd in de Lotto Arena door de fans op gejuich onthaald.

Guy Van Vliet

Er kon niet naast gekeken worden: voor de start van James de Musical Live on Stage hing er een immens cadeau in de nok van de Lotto Arena. Bij het begin van de show maakte James Cooke al duidelijk wat de verrassing was. Hij kondigde namelijk prompt een derde seizoen aan van zijn populaire en bekroonde programma. En de eerste gast? Die zat verstopt in het grote cadeau en moest op eenzame hoogte blijven zitten tot het einde van de show.

LEES OOK. Bart Peeters gaat a capella als gitaar het laat afweten tijdens eerbetoon aan overleden songwriter in ‘James de Musical’

Bart Peeters, één van de gasten tijdens Live on Stage, had meteen medelijden, mocht het om een man gaan. “Alle mannen hebben hoogtevrees”, nam hij stellig aan. Pas helemaal aan het einde kwam het cadeau naar beneden en werd het publiek, maar vooral de eerste gast zelf, verlost uit de spanning. Er brak gejuich los toen Metejoor tevoorschijn kwam uit het cadeau.

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is hoog hoor, om daar zo te hangen in dat cadeau”, was het eerste wat de zanger kon uitbrengen. James Cooke polste al meteen of Metejoor zin had om volgend jaar ook mee te doen in de Lotto Arena. “Dat hangt af van welke scènes in de musical zitten”, opperde Metejoor, waarop James grapte dat het vooral blootscènes zouden zijn.

De fans moesten alvast niet wachten tot volgend jaar want Metejoor zette meteen ‘Dit is wat mijn mama zei’ in. Voor James de Musical meteen een ideale afsluiter van de live versie van het programma in Lotto Arena, met Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans als gasten.

LEES OOK. RECENSIE. ‘James De Musical’ verovert Lotto Arena met liveshow: gasten zitten nu zelf in complot terwijl publiek wordt verrast

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER