Energie besparen.© ISOPIX

Wijkloket Hoevenen helpt bij je renovatieplannen om energie te besparen

Stabroek, Hoevenen -

De gemeente Stabroek wil inwoners aanzetten tot renoveren en lanceert in samenwerking met het EnergieK huis van IGEAN het wijkrenovatieproject in wijk Witven. Renovatieplannen? Een energiedeskundige van IGEAN zoekt gratis uit wat best voor je is in de week van 13 tot 17 maart.

Een energiedeskundige van IGEAN komt gratis bij jou aan huis en bekijkt samen met jou welke maatregelen interessant kunnen zijn. Heb je geen ambitieuze renovatieplannen, maar wel nood aan onafhankelijk energieadvies, dan ben je welkom aan het loket in je wijk om samen je energiefactuur te bekijken. Binnenkort valt er elke brievenbus een uitnodiging voor een infosessie over dit wijkrenovatieproject. Tijdens deze infosessie kom je alles te weten over het wijkloket en het gratis advies aan huis. De infosessie gaat door op maandag 27 februari om 19u30 in Witvenlokaal, Witvenstraat 57 in Hoevenen. 

Wie niet in de Witvenwijk woont, maar wel concrete energetische renovatieplannen heeft, is welkom in het EnergieK loket in het gemeentehuis van Stabroek voor een eerste gesprek over jouw woning. Daar word je doorverwezen naar het begeleidingstraject dat het best geschikt is voor jouw renovatieplannen. Afspraak www.igean.be/energiek-loket.

Het EnergieK loket is een initiatief van het EnergieK huis van IGEAN en wordt ondersteund door het Vlaams Energieagentschap.

(evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners