De Putse Stripbeurs is intussen een vaste waarde geworden bij liefhebbers van het betere beeldverhaal.© rr

Putse stripbeurs strijkt weer neer in Klein Boom, ook voor liefhebbers van muziek en film

Putte -

De Stripbeurs van Putte strijkt op zondag 5 februari neer in gemeenschapscentrum Klein Boom. Traditiegetrouw komen verschillende tekenaars hun werken er signeren. Ook liefhebbers van muziek en film komen aan hun trekken bij de standhouders.

Kristof Van Rompaey

De Putse Stripbeurs vindt als sinds 2006 plaats. Intussen is het een vaste waarde bij liefhebbers van het betere beeldverhaal. Tijdens deze editie verwachten de initiatiefnemers onder meer bezoek van talenten als D’Auwe, Ralph Dikmans, Kris Verwimp, Ingrid Vuys, Staf Sunaert, Ersel, Luk Martens, Martin Jamar. Bezoekers zijn welkom van 8u tot 18u.

Een dag eerder vindt in het gemeenschapscentrum de uitvaartplechtigheid voor Mechels Outlaws-stichter ‘Penske’ plaats. Politie en gemeente houden er rekening mee dat er die dag meer dan vijfhonderd motoren, wagens niet meegerekend, afzakken naar Klein Boom. Verkeershinder is mogelijk van 11u tot 14.30u. De aandacht van de politie en de gemeentelijke diensten gaat naar een organisatorisch vlot verloop van de samenkomst. (kvro)

LEES OOK. Politie en gemeente houden rekening met grote toestroom tijdens uitvaart van Mechelse Outlaws-stichter ‘Penske’

www.facebook.com/stripbeursputte

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners