De kleuters kleuren fluo op deze fluodag in GBS De Sleutelbloem.© Elke Lamens

Fluoweek bereikt climax op GBS De Sleutelbloem met oogverblindende fluodag

Brecht -

De speelplaatsen van de gemeentelijke basisschool De Sleutelbloem kleuren vandaag helemaal fluo. Deze fluodag is de apotheose van de afgelopen fluoweek, waarin zichtbaarheid in het verkeer centraal staat.

Vandaag kan je niet naast de kleuters en leerlingen van GBS De Sleutelbloem in het centrum kijken. Ze hulden zich helemaal in fluorescerende rokjes en broeken, petten en mutsen, en haartooien.

Deze meisjes hebben alvast veel zin in fluodag.© Elke Lamens

De reden was duidelijk: het is fluodag vandaag. De afgelopen week werd elke dag het aantal fluohesjes geteld die door de schoolpoort stapten. Bij de kleuters zag je de fluometer stijgen. Als die vandaag maar niet tilt slaat. In de lager school raakten heel wat flessen gevuld. Zullen ze vandaag overstromen?

Welke klas wint de fluobeker?© Elke Lamens

Op deze fluodag gaat niet alleen elke klas op de foto. De leukste foto is goed voor een beker, één voor de kleuter- en één voor de lagere school. De tweede beker gaat naar de klas met de leerlingen die het vaakst een fluohesje aantrokken tijdens de voorbije week. Benieuwd welke klassen de bekers winnen.

(ella)

De speelplaats van de lagere school kleurt fluo vandaag.© Elke Lamens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners