Valentijnsconcert in de kapel van Braken.© Neel Vermeiren

De liefde vieren met een valentijnsconcert in de kapel van Braken

Wuustwezel -

Live optredens van Kobra en Lien en Bart en een romantische pauze, dan kan 10 februari in de kapel van Braken en de refter van basisschool ’t Kantoor.

Grenzeloos Braken organiseert dan een valentijnsconcert vanaf 19.30 u. Iedereen is welkom om de liefde te vieren in de kapel van Braken aan de Bredabaan. Het koor Kobra treedt eerst op. Tijdens de pauze is iedereen welkom in de refter van VBS ‘t Kantoor. De leerlingen zullen deze romantisch aankleden. Na de pauze is het de beurt aan Lien en Bart met ‘Lieve Liendjes’. Lien en Bart maken mooie, soms zotte en absurde liedjes. Ze zingen over vrienden, hun bezigheden, hun zoontje, het leven en overtuigingen. Zo gebruiken ze hun eigen dialect, het Antwerps en het West-Vlaams. Het is een clash van mooie talen, verhalen op een ongedwongen manier gebracht.

Tickets kosten 12 euro per persoon en zijn te bestellen via https://forms.gle/XrJ3e6KF6HS5pWc88. Je kan ook contact opnemen met de organisatoren via grenzeloosbraken@hotmail.com of 0474-736321. (vw )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners