Noordkaap speelt straks op Clamotte Rock.© DBA

Noordkaap én exclusief reünieconcert van Sons of Lioth op Clamotte Rock

Herenthout -

Het festival Clamotte Rock heeft een reeks nieuwe Belgische namen aangekondigd. Op vrijdag 19 mei staat er met Noordkaap een mooi stukje Belpop-geschiedenis in Herenthout. Stijn Meuris zal ongetwijfeld een hele tent meekrijgen met meezingers als Ik Hou Van U, Satelliet Suzy, Arme Joe en Wat Is Kunst.

“Ze verkopen makkelijk meerdere AB’s en Roma’s uit. Laat dat een waarschuwing wezen voor de ticketkopers om snel te handelen”, zegt woordvoerder Sander Ooms. Naast Noordkaap tovert de organisatie achter Clamotte Rock een tweede verrassing uit hun hoed voor vrijdag 19 mei. “De Kempense metalsensatie Sons of Lioth komt na lang aandringen terug samen. Aangezien ze hun laatste show in 2016 speelden op Clamotte Rock, is het niet meer dan logisch dat ze hier ook hun reünie-optreden plannen.”

“Het belooft een spektakel te worden met talrijke showelementen en special effects, zoals het hoort tijdens een heavymetalconcert. Verder tekenen The Yummy Mouths nog present op vrijdag en RHEA op zaterdag 20 mei. De bandleden van The Yummy Mouths wonen op twee straten van het festivalterrein en brengen poppy postpunk. RHEA komt dan weer uit Gent en laat geregeld van zich horen in De Afrekening-lijst van StuBru.”

De organisatie laat weten dat er nog heel wat namen en enkele verrassingen zullen volgen tijdens de komende weken. (mph)

www.clamotterock.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners