De hoofdrolspelers van het nieuwe stuk.© Erik Van Eycken

Nieuwe klucht in GC ‘t Blikveld

Bonheiden -

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari brengen de Bonheidense Toneelvrienden een dolle klucht in GC ’t Blikveld. Ook volgend weekend zijn er opvoeringen.

Erik Van Eycken

De klucht is getiteld ‘Dolle Beestenboel’, een stuk van Henk Roede in een regie van Rik Daems. De opvoeringen vinden plaats op 4, 5, 10, 11 en 12 februari in ’t Blikveld.

De inkomprijs bedraagt 10 euro, tickets zin te verkrijgen via info@bonheidensetoneelvrienden.be of via Carine Van Dessel op 015 517 568.

Waarover gaat het stuk?

In de dierentuin wordt er door onderhoudsman Gerrit hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen voor de apen. De opening van dit verblijf moet natuurlijk een waar feest worden, daarom heeft directrice Van Doorn de Koning uitgenodigd om het lintje te komen doorknippen.

Secretaresse Linda vindt het geweldig dat de Koning nu eens bij haar op het werk op bezoek komt, in plaats van dat ze altijd achter de Koning aan moet rennen, iets wat ze normaal gesproken met veel overgave doet. Maar voordat de Koning werkelijk komt, zal er een inspectie door de heer Meerkens van de staatsveiligheid moeten worden gedaan.

En helaas mankeert er nogal wat aan het reilen en zeilen in de dierentuin. Komt het wel goed met de schietgrage dierenarts De Leeuw en zijn alle dieren wel in goede handen bij verzorgster Tinne? En of elke bezoeker nu wel zo blij is met de behandeling van kassière Jenny is ook nog maar de vraag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners