Chauffeurs bij hun nieuwe vrachtwagen.© rr

Chauffeurs ATF kiezen mee welke nieuwe vrachtwagens worden aangekocht

Zandvliet -

Twee jaar geleden bestelde ATF vijf nieuwe vrachtwagens. In januari werden ze eindelijk geleverd, tot groot genoegen van de chauffeurs.

ATF is nog altijd een familiebedrijf dat zich toelegt op grond-, riolerings- en wegeniswerken. Zaakvoerder Mieke Frijters: “Het is de gewoonte bij ATF dat de chauffeurs mee aan tafel zitten om de juiste keuze te maken bij nieuwe investeringen. Voor ons is dat logisch, want zij zijn specialist op hun vakgebied en onze ATF-vrachtwagens hebben allemaal een vaste chauffeur”, legt Mieke Frijters uit. 

“Tijdens dat overleg waren de chauffeurs het roerend eens om te kiezen voor Volvo. Allemaal waren ze overtuigd van de kwaliteiten en vooral de versnellingsbak van de vrachtwagens was volgens onze chauffeurs een extra pluspunt. Het is de eerste keer dat ATF kiest voor dat merk”, geeft Mieke Frijters nog mee. ATF kocht vier bouwvoertuigen 6x6, die je ook kan ombouwen tot een combinatie vrachtwagen oplegger en één zuigwagen.

“De dag dat de vijf vrachtwagens werden geleverd, waren alle chauffeurs paraat. Een hele middag spendeerden we aan het opnemen van een leuk filmpje en nadien bekeken we het acteertalent van onze chauffeurs”, vult Mieke Frijters nog aan.

(evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners