Themabeeld.© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Politie onderzoekt incident met scherp voorwerp in café op Zimmerplein, dader voorlopig spoorloos

Lier -

De politie van Lier onderzoekt een incident in café ’t Zwart Schaap op het Zimmerplein afgelopen weekend. Een discussie tussen twee cafégangers liep er uit de hand, waarbij een van hen een scherp voorwerp tegen de hals van de andere zette. De dader is voorlopig spoorloos.

De feiten speelden zich af tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. “Omstreeks 6u zaterdagochtend kregen we melding van een incident in een café op het Zimmerplein”, zegt politiewoordvoerster Magalie Derboven van de politie Lier. “Tijdens een ruzie tussen twee bezoekers raakte een van hen lichtgewond aan de hals.”

Wat er zich precies heeft afgespeeld, wordt verder onderzocht. “Een van de cafégangers zou een andere man hebben vastgenomen en een scherp voorwerp, mogelijk een mes, tegen zijn hals hebben gezet. Toen het slachtoffer zich probeerde los te wrikken, raakte hij daarbij gewond. De dader zette het op een lopen en is voorlopig nog steeds spoorloos.”

De politie is een onderzoek gestart. “De dader wordt opgespoord. We bekijken onder andere de beelden van de bewakingscamera’s uit de buurt, maar op dit moment werd er nog niemand opgepakt.” (svds, cvr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners