dEUS is hoofdact op tweede dag Live is Live op Linkeroever (en nodigt nationale en internationale artiesten uit)

Antwerpen -

Tijdens het festival Live is Live aan de Middenvijver op Linkeroever treedt op zondag 25 juni dEUS op. Tegelijk kiest de Antwerpse band mee wie er die tweede festivaldag nog op het podium staat.

Op zondag 25 juni is ’t stad van dEUS! De cultband met Tom Barman, Klaas Janzoons, Stéphane Misseghers, Alan Gevaert en Mauro Pawlowski is helemaal terug met de singles Must Have Been New, 1989 en de nieuwe plaat How To Replace It die op 17 februari verschijnt. Naast hun vier uitverkochte concerten in de Brusselse AB hebben deze Antwerpse klasbakken hun oog laten vallen op het festival Live is Live op de Antwerpse Linkeroever. Ze spelen er een exclusieve Vlaamse festivalshow, waarbij nieuwe nummers hand in hand gaan met klassiekers.

Vorig jaar was het festival Live is Live in Zeebrugge.© Fred Debrock

Het nieuwe festival Live is Live, zag vorig jaar het licht in Zeebrugge, maar vindt nu voor het eerst plaats aan de Middenvijver op 24 en 25 juni. “De tweede dag van Live is Live wordt een ware dEUS-dag, want de band helpt naarstig mee met het cureren van de line-up”, vertelt Ine De Jonge van organisator FKP Scorpio België. “Momenteel zijn de gesprekken nog volop bezig, maar nationale en internationale artiesten zullen de Antwerpse band vergezellen op het podium op zondag 25 juni. Binnenkort delen we hierover meer nieuws.”

Upgrades

Eerder werden al The War on Drugs, Balthazar en Warpaint aangekondigd voor de tweede editie van Live is Live. Met dit nieuwe liveconcept wil FKP Scorpio België de concertervaring voor de bezoeker verfijnen. Bovenop de reguliere tickets worden er aparte upgrades aangeboden: frontstage voor de fans die het zweet van de artiesten willen opvangen en een comfortabele tribune voor wie liever zittend mee wiegt met de muziek.

Zondagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop vanaf woensdag 8 februari om 12u. De upgrades voor die dag – frontstage (+ 30 euro) en Tribune Seat (+ 25 euro) zijn dan ook beschikbaar. Tickets voor zaterdag 24 juni zijn reeds te koop.(id)

www.liveislive.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER