Beyoncé komt naar ons land: wereldtournee ‘Renaissance’ op 14 mei in Koning Boudewijnstation 

Brussel -

De Amerikaanse zangeres Beyoncé gaat op wereldtournee en kondigt aan dat ze naar België komt. Queen B speelt op 14 mei in het Koning Boudewijnstadion voor haar Renaissance Tour. Het is al van 2016 geleden dat ze nog eens in ons land was.

debn

Afgelopen maand keken de vele fans al uit naar een nieuwe tour van Beyonce Knowles. De zangeres gaf in Dubai namelijk een privéconcert wat haar fans deed dromen van een wereldtournee. Haar vader Mathew vertelde toen aan TMZ dat ze een tour aan het plannen was en dat ging communiceren “wanneer de tijd er rijp voor was”. Op haar sociale media kondigde de zangeres van onder meer Crazy In Love, Halo en Single Ladies woensdag haar reis rond de wereld dan aan.

En Knowles trekt al zeer snel naar België, want het is op 14 mei 2023 de tweede stop in haar Renaissance Tour. Daarna doet ze nog onder andere Amsterdam, Londen, Parijs en Barcelona aan vooraleer ze Amerika rondgaat.

Het is al van 2016 geleden dat Beyoncé nog eens in België op een podium stond. Toen kwam ze met haar The Formation World Tour ook al naar het Koning Boudewijnstadion.

De ticketverkoop start op vrijdag 10 februari om 10 uur via Ticketmaster.be. BeyHive-leden kunnen gebruikmaken van exclusieve voorverkoop. Ticketprijzen variëren van 63,7 euro tot 182,5 euro.

Alle tourdata en meer informatie over de wereldtournee vind je op Beyonce’s website.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER