Babymassage© rr

Babymassage stimuleert lichamelijke en emotionele ontwikkeling en creërt warme band met ouder

Stabroek -

Leren hoe je je baby zalig kan masseren is niet enkel een winstpunt voor het kleintje, maar ook voor mama of papa. In het consultatiebureau Wiegwijs organiseert CM gezondheidsfonds een cursus babymassage.

Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby’s is de huid. Elke baby heeft behoefte aan lichamelijk contact. Babymassage creëert een warme band voor het leven en stimuleert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je kindje. Babymassage is een moment van rust voor ouder en kind. Je kunt je baby koesteren, knuffelen en je bouwt samen een unieke relatie op. Bovendien kan het helpen om een onrustige baby te kalmeren. 

In deze workshop leer je onder begeleiding je baby op een speelse en creatieve manier masseren. De aangeleerde technieken kan je nadien thuis toepassen. De workshop mikt op baby’s van 8 weken 6 maanden en een (groot)ouder. Deelnemen is gratis. Op 7 februari, 14 maart, 9 mei, 12 september en 14 november 2023, telkens van 10u tot 11u30 in Consultatiebureau Wiegwijs, Kleine Molenweg 18 in Stabroek.

(evdw)

Info; www.stabroek.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners