Zaakvoerders Audry Verstraeten en Dean Janssens met een van hun medewerkers in de vestiging van James in Mechelen.© Dirk Vertommen

Cocktailbar op Mechelse Grote Markt start met afterwork: “Er is zeer veel vraag om te dansen tijdens de week”

Mechelen -

Cocktailbar James op de Mechelse Grote Markt start op donderdag met afterwork evenementen. “Wegens succes hebben we ook onze kaart met streetfood uitgebreid”, zegt medezaakvoerder Audry Vanderstraeten.

Sven Van Haezendonck

LEES OOK. Cocktailbar James opent in historisch pand op Mechelse Grote Markt: “Perfecte plek voor een gezellige avond”

Dean Janssens en Audry Vanderstraeten zijn twee ondernemers uit Aalst die in september vorig jaar James Cocktails en Fingerfood openden in een van de oudste panden op de Grote Markt. “Onze kaart om te eten hebben wij nu uitgebreid met Amerikaanse en Mexicaanse streetfood, maar ook met nieuwe bites en desserts”, vertelt Audry.

De blikvanger is hun James Tower. “Dat is onze bestseller in Aalst, waar wij al een zaak hadden. We combineren daarbij kippenvleugeltjes met taco’s, quesadillas en frieten van zoete aardappel”, legt Audry uit.

Ondertussen heeft James op haar sociale media nog een nieuwigheid aangekondigd. Vanaf donderdag 2 februari start de cocktailbar met een eerste afterwork evenement: een Mexicaanse avond met aangepaste muziek, tequila, taco’s en salsa. “Er is zeer veel vraag naar om te dansen tijdens de week, dat in combinatie met lekkere cocktails en fingerfood.”

LEES OOK. Iconische loungebar Barramundo sluit deze zomer de deuren: “Tijdens Maanrock shaken we onze laatste cocktails”

Voor volgende week donderdag 9 februari staat er een Spaanse avond op het programma. “Tijdens onze Noche Espanola werken we onze cocktails af met een zoete Spaanse likeur en zijn er calamares te verkrijgen”, zegt Audry. De feestjes beginnen telkens om 16u en duren tot ’s avonds laat.

www.jamesbar.be/nl/james-bar-mechelen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Handelaars en horeca Mechelen