Mannen vallen binnen bij beruchte rapper Para Turk in Antwerpen na TikTok-ruzie

Antwerpen -

De beruchte Antwerpse rapper Para Turk heeft dinsdag enkele rake klappen gekregen in zijn appartement aan het Stuivenbergplein. Na een ruzie op TikTok met enkele Vlaamse Tsjetsjenen vielen die laatste het appartement van de rapper binnen. De politie kon twee verdachten oppakken.

blg, jtp

De feiten speelden zich dinsdagavond rond 21.30u af. “Een buurtbewoner verwittigde de politie omdat een grote groep mensen een stevige ruzie hadden in de buurt van het Stuivenbergplein”, zegt woordvoerder Willem Migom.

Ter plaatse bleek dat een vijftal personen was binnengevallen in een appartement. Volgens onze informatie gaat het om mannen van Tsjetsjeense afkomst. Ze hadden de deur van het appartement ingetrapt en de bewoner, de intussen beruchte Antwerpse rapper Para Turk, enkele rake klappen uitgedeeld. “Twee verdachten werden ter plaatse gearresteerd. Ze werden overgebracht naar het kantoor voor verhoor”, zegt Migom.

Volgens Para Turk werd hij ook bedreigd met wapens, maar die wapens kon de politie niet aantreffen. De verdachten werden na verhoor vrijgelaten. Het onderzoek wordt voortgezet, de politie zal daarvoor onder meer beschikbare camerabeelden bekijken.

Para Turk, het alias van Ibrahim A., zit momenteel thuis met een enkelband, na verschillende aanrakingen met het gerecht. In 2016 werd hij bijvoorbeeld veroordeeld tot vijf jaar cel voor het seksueel uitbuiten van een minderjarig meisje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen