Pieter Verelst.© Johannes Vande Voorde

Jong talent met Pieter Verelst en gevestigde waarde met Buurman in Ekerse Theaterzaal

Niet alleen gevestigde waarden vinden hun weg naar de Ekerse Theaterzaal. Ook aanstormend talent is er welkom. Op dinsdag 21 maart om 20u staat de jonge acteur en caberetier Pieter Verelst op de planken van de ETZ met zijn comedy show ‘Ten Aarzel’.

Geert Verdickt is Buurman.© Karel Uytendaele

Pieter Verelst is wellicht een van de spannendste comedians van zijn generatie. Na ‘Mijn broer en ik’ (5 sterren De Standaard) en ‘Amai’ (5 sterren De Standaard) is hij nu al een nieuw universum aan het bouwen voor zijn derde avondvullende voorstelling ‘Ten Aarzel’. “Absurd cabaret van heel hoog niveau”, zeggen kenners.

De Ekerse Theaterzaal sluit het seizoen 2022-2023 af met een topper. Op maandag 24 en dinsdag 25 april staat het trio Buurman op de planken. Buurman is Geert Verdickt en zijn Buurmannen Stijn Gevaert (gitaren, drums en backings) en Koen Renders (toetsen, drums en backings). Ze brengen nummers en verhalen uit de nieuwe plaat, aangevuld met Buurman-klassiekers. Na de voorstelling ‘Buurman wordt Vuurman’ wordt het nieuwe seizoen voorgesteld. Kaarten via de website van de theaterzaal. (mawo)

www.ekersetheaterzaal.be

www.buurman.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners