Maureen Vanherberghen onderzoekt verdwijning van haar lief in ‘Familie’: “Wissel van de wacht!”

Maureen Vanherbergen (35) zal vanaf maandag 6 februari in ‘Familie’ te zien zijn. Grappig genoeg speelt ze de inspecteur die de verdwijning van Koen onderzoekt. Koen is het personage van Maureens vriend Sieg De Doncker, die enkele weken geleden het leven liet. Samen spelen zit er dus helaas niet in.

edb

“Wissel van de wacht!”, schrijft Sieg De Doncker op Instagram bij de aankondiging van VTM over de komst van Maureen. Op de Familie-pagina kondigt de zender aan dat zij vanaf maandag te zien is als Marlies Kennis, de inspecteur die de verdwijning van Koen onderzoekt. “Voor die moet je oppassen dat zie ik direct!”, reageert Sieg onder de foto.

LEES OOK. Sieg De Doncker verdwijnt uit ‘Familie’: “Geen excuses meer om mijn huis niet verder af te werken”

Koen, een allesbehalve populair personage bij de Familie-kijker, verdween begin deze maand al uit de reeks. Hij kreeg een slag op het hoofd van Véronique en overleed onderweg naar het ziekenhuis. In paniek dumpten Véronique en Lars zijn lichaam in het kanaal. Maandag gaat Véronique naar de politie om Koen aan te geven voor diefstal. Zo wil ze haar hachje redden, mocht zijn lichaam gevonden worden. Marlies Kennis, ofwel Maureen, wordt op de zaak gezet.

“Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je echte lief, kan je gewoon niet weigeren hè”, lacht Maureen in Primo. De twee maakten in 2019 bekend dat ze een koppel zijn. In 2021 verwelkomden ze een dochtertje, Nelle. Maureen en Sieg werden verliefd op de set van Helden, de Ketnetreeks waarin ze tussen 2012 en 2015 speelden. Dit jaar toeren ze rond met een Helden-theatershow, naar aanleiding van de tiende verjaardag van het programma.

LEES OOK. Maureen Vanherberghen na incident met vuur op Gala van Gouden K’s: “Je mag je zo veel voorbereiden als je wil, fouten gebeuren nu eenmaal”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER