De cast van Och Mengs, de nieuwe productie van theatergezelschap De Peoene.© Foto De Peoene

Komedie ‘Och Mengs’ van theatergezelschap De Peoene gaat deze week in première

Mechelen -

Binnenkort gaat in de theaterzaal van het Busleyden Atheneum in de Tessestraat in Mechelen de derde theaterproductie van De Peoene van dit seizoen in première. Och Mengs is een stuk dat oorspronkelijk gemaakt werd door Stany Crets en geregisseerd wordt door Geert Defour.

“Och Mengs wordt omschreven als een marginale komedie”, klinkt het bij het Mechelse theatergezelschap De Peoene. “De oude weduwnaar Benoit Claessens roept op een gure winteravond zijn kinderen Agnes, Cici en Friesa bij zich om zijn testament te bespreken. Bij al deze personages is er echter een serieuze hoek af. Het is zelfs wat van de pot gerukt. De turbulente avond, met felle woord- en andere wisselingen, leidt uiteindelijk tot een moord. Maar wie die op zijn geweten heeft, daar kunnen we nog niets over zeggen.”  

De voorstelling gaat in première op vrijdag 3 februari in de zaal in de Tessestraat, een zijstraat van de Onze-Lieve-Vrouwestraat. Er zijn in totaal zeven voorstellingen, maar zes ervan zijn inmiddels al helemaal uitverkocht. “Op dit moment zijn er enkel nog plaatsen beschikbaar voor een extra voorstelling op donderdag 9 februari om 20u, maar snel zijn is zeker de boodschap.”  (svds)

www.peoene.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners