Ann Lenaerts en haar vorig jaar overleden echtgenoot Dominique. In de trouwring zit zijn as.© rr

Ann heeft verloren trouwring met as van echtgenoot weer terug: “Ik had het niet meer verwacht”

Wechelderzande, Antwerpen -

Goed nieuws voor Ann Lenaerts uit Wechelderzande (Lille). Ze verloor vorige week in Antwerpen haar trouwring, waar as in zit van haar vorig jaar overleden echtgenoot. De eerlijke vinder trof de ring aan en wist dankzij het artikel in Gazet van Antwerpen wie de eigenares was.

Dominique De Pryck overleed vorig jaar op 6 april op 44-jarige leeftijd. Enkele dagen eerder was hij in het ziekenhuis nog getrouwd met zijn partner Ann Lenaerts. In haar trouwring zit as van hem. Daarom heeft de ring grote emotionele waarde. Na een avond in Don Vitalski’s Legendarische Dinsdagclub op 24 januari in de Ommeganckstraat in Antwerpen zat de ring niet meer rond Anns vinger. Ze vermoedde dat hij op weg naar de auto van haar vinger was gegleden. Ann deed een oproep via allerlei mediakanalen om de ring weer te vinden. Dat leverde resultaat op.

“Ik had stilaan de hoop opgegeven dat de trouwring nog zou opduiken”, zegt Ann Lenaerts. “Maandag kreeg ik een bericht van iemand die de ring gevonden had op de Turnhoutsebaan in Antwerpen. Hij was op internet gaan zoeken naar de inscriptie en kwam zo bij het artikel van Gazet van Antwerpen uit. Om helemaal zeker te zijn, vroeg ik hem om een foto te sturen van de ring. Daarna was ik helemaal zeker dat het mijn trouwring was. Het is ongelooflijk, ik had het niet meer verwacht. Dinsdag ga ik ring halen in Antwerpen. Ik ben die man enorm dankbaar.” (ram)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners