Aangeboden door GVA Shop

Hoe creëer je een luxueus hotelgevoel in je slaapkamer?

Wat maakt een hotelkamer zo’n fijne plek? Is het het uitzicht, de verandering van omgeving, het gevoel van luxe of dat grote opgemaakte bed? Wil jij thuis ook een hotelgevoel creëren in je slaapkamer? Volg dan deze 3 tips.

1. Opgeruimd staat netjes

Elke hotelkamer is anders. Toch zijn er een aantal zaken die een verblijf in een hotel prettig maken, en die je ook thuis kan toepassen. Ruim om te beginnen alle zichtbare rommel op. Een hotelkamer is ordelijk en overzichtelijk. Koop een kledingrek met bijpassende kledinghangers, zet een mooie mand neer voor de was en stop rondslingerende spulletjes in de lades van je nachtkastje. De finishing touch? Prikkel al je zintuigen door de slaapkamer een heerlijke geur te geven met een geurkaars of een roomspray.

LEES OOK.  Geef je badkamer een snelle make-over met deze tips 

2. Groot zacht bed

De blikvanger van je slaapkamer is natuurlijk het bed, liefst een groot exemplaar met een goede matras zodat je een perfecte nachtrust tegemoet gaat. Maak altijd je bed op en werk in laagjes. Stem de materialen en kleuren van gordijnen, hoeslakens, kussens, plaids en bedovertrek op elkaar af voor een harmonieus geheel. Naast een goede matras zorgt kwalitatief beddengoed voor een gevoel van luxe tijdens het slapen. Een warmteregulerende en vochtabsorberende overtrek draagt bij aan je slaapcomfort, en in de winter slaap je heerlijk onder flanel. Een opvallende print of ton sur ton kleuren die bij je muur passen, de keuze is aan jou. De collectie van De Witte Lietaer is met de prachtige kleuren een echte aanwinst voor je interieur.

BESTEL NU  het luxe bedlinnen van kwaliteitsmerk De Witte Lietaer aan de scherpste prijs.

3. Een stapje verder

Dit is voor de fervente hotelfans: wil je je helemaal uitleven, installeer dan een kleine minibar in je slaapkamer. Zo wordt een avondje netflixen in bed wel echt een beleving. En is je slaapkamer helemaal gerestyled, dan kan je ook je badkamer aanpakken voor dat onvervalste hotelgevoel. 

LEES OOK.  Het ideale dekbed voor jouw slaapstijl

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit