Aan feestzaal De Notelaar in Kasterlee pakt Rotary Club weer uit met een winterbarbecue voor een goed doel.© Bart Van den Langenbergh

Winterfeest van Rotary Club Kasterlee steunt CIG De Merode

Kasterlee -

Rotary Club Kasterlee organiseert op zondag 5 februari voor de tweede keer een winterfeest in feestzaal De Notelaar in Kasterlee. De opbrengst van het evenement is bestemd voor het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) De Merode in Kasterlee.

Bart Van den Langenbergh

Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van het winterfeest van Rotary Club Kasterlee naar een goed doel. “Ieder kind verdient het om, ondanks de zorgen die er binnen het gezin zijn, volop kind te zijn. Onbezorgd spelen hoort daarbij. Daarom wil Rotary Club Kasterlee met haar Winterfeest CIG De Merode graag steunen”, zegt Annelies Vandecruys, voorzitter van Rotaryclub Kasterlee. “We bieden op zondag 5 februari tussen 11u en 18u een winterbarbecue aan met warme stoofpotjes, hamburgers en satés en verder ook soep, brownies en pannenkoeken. Het feest gaat ook gepaard met een winterbar met hartverwarmende drankjes, een knisperend vuurtje, sfeervolle lichtjes en muziek. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Doorlopend kunnen de bezoekers De Castelaer, het bier van Rotary Club Kasterlee, proeven.”

De schoolkinderen van het derde leerjaar van de gemeente Kasterlee leveren ook een bijdrage. Zij maakten kunstwerkjes die opgehangen worden aan een echte kunstmuur en die ten voordele van CIG De Merode worden verkocht.

Deelnemen aan het feest kan door een steunkaart aan te kopen aan 20 euro in voorverkoop of aan 25 euro ter plaatse. Je kan daarmee op het winterfeest consumpties betalen.

rotary-kasterlee.be/winterfeest

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners