Aangeboden door GVA Shop

Geef je badkamer een snelle make-over met deze tips

Jezelf opfrissen om aan een nieuwe dag te beginnen of lekker ontspannen in bad voor het slapengaan: we brengen flink wat tijd door in onze badkamer. Waarom zou je er dan geen mooie ruimte van maken? Geen tijd of budget om je hele badkamer te vernieuwen? Geen probleem, met een paar kleine ingrepen krijgt je badkamer een snelle make-over.

Ga voor kleur

De badkamer is niet langer enkel een functionele ruimte waar je je tanden poetst, maar een uitnodigende plek waar we onszelf kunnen terugtrekken voor een moment van rust en zelfzorg. Daarom denken we ook vaker na over de inrichting ervan. Net zoals bij elke ruimte in huis kies je eerst een stijl en een kleurenpalet. Ga je voor modern of klassiek? Frisse en lichte tinten zorgen voor een ruimtelijk en opgeruimd gevoel, met donkere kleuren krijgt je badkamer een intieme en stijlvolle look. Blauwe tinten zorgen dan weer voor een maritiem sfeertje, trendy aardetinten voor rust en met een opvallende accentkleur start je de dag vrolijk en fruitig.

Met accessoires en badlinnen maak je echt een verschil

De muren of het badkamermeubel geef je eenvoudig een nieuwe kleur met een likje verf, maar wil je niet in de weer met een schilderskwast kan je je ook op de decoratie en het textiel richten. Laat de muren wit, en ga bijvoorbeeld voor een nieuwe set handdoeken, badmatten, zeephouders en andere accessoires in een bepaalde kleurtint. Zo creëer je een harmonieus geheel. Ook planten geven je badkamer een leuke uitstraling. Wie een en suite badkamer heeft, kan het badtextiel afstemmen op het bedlinnen voor een nog mooier resultaat.

Tover je dagelijkse douche of bad om tot een heus verwenmoment met kwalitatieve badlakens, handdoeken, badmatten en badjassen van De Witte Lietaer in prachtige kleuren.

Meer over GVA - webshop

GVA Mobiliteit