Zanger-cabaretier Patrick Van Dooren© RAM

Patrick Van Dooren zorgt voor cabaretavond in Klub K

Malle -

De organisatoren van Muziek aan het Kasteel organiseren op donderdag 2 februari om 20u een cabaretavond in Klub K in Oostmalle.

Klub K onder jeugdhuis Malmejo achteraan de site van De Notelaar is het nieuwe kunstenpodium van de gemeente Malle, waar ruimte wordt gecreëerd om een gevarieerd aanbod aan culturele activiteiten.

Iedere vereniging of privépersoon kan iets organiseren in Klub K. Je krijgt de infrastructuur zelfs gratis ter beschikking als je evenement voldoet aan volgende voorwaarden: je organiseert iets cultureels (muziek, toneel, comedy, dans, …), je voorstelling staat open voor iedereen en de dienst cultuur van de gemeente geeft haar fiat.

Het is nu de eerste keer dat er een cabaretavond wordt georganiseerd. Zanger en verteller Patrick Van Dooren was begin 2020 op tournee met schrijver en performer Vitalski. Daarna begon de Kempenaar met het schrijven van liedjes en verhalen over liefde. Momenteel is Patrick ook nog vaak te gast in de legendarische dinsdagclub van Don Vitalski.

“Als Muziek aan het Kasteel zijnde, zijn we erg blij met de komst van Klub K”, zegt Kaat De Gruyter. “Dit geeft ons het ideale platform om ook doorheen het jaar, en niet enkel in de zomer met Muziek aan het Kasteel, iets leuks te organiseren voor de inwoners van Malle en omstreken.”

Patrick Van Dooren speelt met zijn voorstelling rond liefde en lust perfect in op de Valentijnssfeer. De deuren gaan open om 20u. Tickets aan de kassa kosten 5 euro (geen reservaties).

Klub K bevindt zich aan de Lierselei 19 in Oostmalle.

 kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners