© Google Street View

Dronken bestuurder knalt op omheining aan de Bosuil, twee inzittenden lichtgewond

Een dronken bestuurder heeft zondagnacht een zwaar ongeval veroorzaakt op de Jan Welterslaan, naast de Bosuil in Deurne. De man verloor de controle over het stuur en knalde tegen enkele hekken. De twee inzittenden raakten lichtgewond.

jtp

Het ongeval gebeurde rond half één ’s nachts. “Volgens een getuige reed de wagen met hoge snelheid de rotonde op”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie. De bestuurder verloor in de bocht de controle over het stuur en de wagen knalde tegen de hekken van de hondenweide.

“De passagier kon het voertuig op eigen kracht verlaten. De bestuurder moest uit de wagen bevrijd worden. Hun verwondingen bleken gelukkig mee te vallen”, aldus Migom nog. Beide personen werden wel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. “Daar werd bij de bestuurder een bloedproef afgenomen. Hij bleek zwaar gedronken te hebben.” Het duo zal na verzorging en ontnuchtering verhoord worden. De wagen moest worden getakeld.

Ook op het kruispunt van de Jan De Voslei en de Kolonel Silvertopstraat veroorzaakte een dronken bestuurder zondag een ongeval toen die op een paaltje inreed. “De bestuurder had gedronken, maar bleef ongedeerd. Hij diende in het ziekenhuis te blijven tot ontnuchtering”, zegt Migom.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners