Het logo van Radio Gompel.© rr

Radio Gompel viert carnaval met Top 100 en grote feesttent

Mol -

De Molse lokale radiozender Radio Gompel presenteert op zondag 5 februari vanaf 12u de Carnaval Top 100 met de grootste carnavalsstampers. Er komt ook een feesttent en een carnavalswagen naast de studio in Mol-Gompel.

Radio Gompel pakte vorig jaar voor het eerst uit met een Carnaval Top 100. Door het succes van de eerste editie wordt het dit jaar groter dan in 2022. Op zondag vanaf 12u kunnen de luisteraars genieten van feestelijke carnavalskrakers.

“Naast de studio plaatsen wij een feesttent die nog groter is dan die van vorig jaar”, zeggen presentatoren en organisatoren Marc B en Erik Van Limburg. “Toen moesten we bezoekers doorsturen. In de feesttent kan je een hapje en een drankje nuttigen. Daarnaast is er een optreden van Roger Schepers, die zeven jaar op rij werd verkozen tot beste tonprater (een ‘tonprater’ of ‘buuttereedner’ speelt in een op een podium geplaatste ton een bepaald typetje en maakt daarbij grappen en woordspelingen, red.) van België.”

“Niet alleen komt er zondag een tent naast de studio van Radio Gompel”, zeggen de organisatoren. “Ook een echte carnavalswagen van de Balense carnavalsvereniging De Biersussen is present. Daarnaast zijn alle medewerkers van Radio Gompel aanwezig. Je kan je ook inschrijven als lid van de Radio Gompel Vriendenclub, waarmee je de vrije radio steun biedt om de werking te kunnen garanderen. Bezoekers die verkleed komen, kunnen een inkomticket winnen voor de carnavalsstoet in Balen. De luisteraars kunnen op hun beurt ook prijzen winnen.”

De Carnaval Top 100 2023 start op zondag 5 februari om 12u. Radio Gompel is te beluisteren in de regio Mol via 105.6 FM en digitaal via diverse streamingdiensten of via www.radiogompel.be.  (mto )

www.radiogompel.be/carnaval-top-100

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners