De pop-upwinkel vlakbij de Meir wil de harten van de Antwerpse bakkers veroveren.© rr

Cook and Bake en chocoladespecialist Vanparys veroveren harten van Antwerpse bakkers met pop-up Boon voor Bakken

Wie al eens graag zijn mixer en deegrol bovenhaalt op een vrij moment, rept zich maar beter naar de Eiermarkt. Daar heeft Cook & Bake, een gekend merk voor hobbybakkers, samen met chocoladespecialist Vanparys de deuren geopend van pop-upwinkel Boon voor Bakken, gevuld met bakgerief allerlei.

tsjs

Nog tot eind april kunnen liefhebbers van het bakken op de Eiermarkt terecht voor bakgerei en lekkere banket- en dessertmixen. De producten van Cook & Bake zijn al een tijd te koop in verschillende winkels over heel België, maar met de pop-upwinkel hopen ze nu ook de harten van Antwerpse bakkers te veroveren.

Zowel de beginnende bakker als de hobbykok is welkom in de tijdelijke winkel. “Onze klanten hebben een boon voor het bakken, vandaar de naam van onze pop-up”, klinkt het. Eerder sloeg het merk de handen al in elkaar met Facebookgroep De BakVrienden. Dit keer werken ze samen met de gekende chocoladespecialist Vanparys.

Wie na het verdwijnen van het tijdelijke verkooppunt zoekt naar bakgerei, lekkere recepten of persoonlijk bakadvies, kan nog steeds terecht op de website van Cook & Bake.

Aan bakinspiratie en het nodige gerief geen gebrek in de tijdelijke winkel op de Eiermarkt.© rr

Cook & Bake, ‘Boon voor bakken’, Eiermarkt 19, 2000 Antwerpen nog tot april 2023. www.cookandbake.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners