‘Temptation’ Megan ten huwelijk gevraagd in Dubai door vriend Dennis

Megan Desaever, bekend van ‘Temptation Island’ en de recente belastingscontroverse, gaat trouwen. Haar vriend Dennis Roos, zelf ook bekend van reality-tv, vroeg haar ten huwelijk in Dubai. “1000 keer ja”, schrijft ze op Instagram bij een foto van de ring.

edb

Megan is momenteel op vakantie in Dubai met haar vriend. In een nachtclub vroeg hij haar zondagavond ten huwelijk. De West-Vlaamse, die de voorbije weken onder vuur lag omwille van vermeende belastingontduiking, zei ja.

LEES OOK. OnlyFans-ster Megan Desaever uit haar bed gelicht door de fiscus: “Ik heb een fout gemaakt en zal de gevolgen dragen”

Megan en Dennis vormen nog maar pas een koppel. De Nederlandse juicechannels menen te weten dat de twee verliefd werden tijdens de opnames van een nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch eind vorig jaar. In dat MTV-programma gaan singles op zoek naar de liefde, maar ze worden gedwarsboomd door hun exen die arriveren.

De Nederlandse Dennis Roos deed eerder al mee aan het programma en leerde toen Olivia Talar kennen. Met haar had hij tot eind vorig jaar een knipperlichtrelatie, tot hij Megan leerde kennen. De opnames vonden in december op Gran Canaria plaats. Een uitzenddatum voor het programma is nog niet bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER