De 3 hoofdwinnaars van de eindejaarsactie van de handelsvereniging Samen Mariaburg.© Marc Wouters

Samen Mariaburg deelt prijzen uit: handelsvereniging steunt Casa Callenta

Sint-Mariaburg -

De handelsvereniging Samen Mariaburg deelt niet alleen prijzen uit, ze steunt ook Casa Callenta uit Brasschaat. Deze vereniging biedt een warme thuis voor en door lotgenoten met kanker en hun omgeving. Beiden initiatieven vonden plaats tijdens de nieuwjaarsdrink van Samen Mariaburg in Summerwine.

Leo Van Bocxlaer van Het Krantenkopje overhandigt de elektrische fiets aan Caroline Cayman.© mawo

Miriam en Ronny van Summerwine verwelkomden de leden van Samen Mariaburg en de prijswinnaars van de eindejaarsactie in hun zaak in de Edward Caertsstraat. De hoofdprijs, een elektrische fiets gaat naar Caroline Cayman. Griet en Lievin Francke winnen een aankoopcheque ter waarde van 500 euro. Een cheque van 300 euro gaat naar Mireille Wuyts. Dan zijn er nog 2 winnaars met beiden een aankoopcheque van 100 euro. De Familie Van Steen en Stanny Van de Ven zijn de gelukkigen.

Els Dehaemers van Casa Callenta. Rechts Heidi Geeraerts, voorzitter van Samen Mariaburg.© mawo

Els Dehaemers, coördinator van Casa Callenta, vertelde over de ontmoetingsmomenten die de vereniging wekelijks voor lotgenoten met kanker en hun familie organiseert. “Het aanbod is vormend en informatief”, zei Els. “Casa Callente wordt gerealiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers in een fijne samenwerking met diverse partners. Zij steunen ons inhoudelijk en financieel.”

Marleen Domen was blij met de attentie van districtsschepen Marc Elseviers.© mawo

In de rand van de nieuwjaarsdrink overhandigde districtsschepen Marc Elseviers (N-VA), bevoegd voor onder meer lokale economie, een pin met het embleem van Mariaburg aan Marleen Domen. Zij verzorgt de facebookpagina Gij zijt van Mariaburg, een taak die zij plichtbewust volbrengt. (mawo)

www.casacallenta@bielebale.be

www.samenmariaburg.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners