Belgische voorverkoop van Tomorrowland na amper twintig minuten uitverkocht

Tomorrowland vindt pas over enkele maanden plaats, maar de voorverkooptickets voor de Belgen zijn nu al de deur uit, en dat na slechts twintig minuten. Vanaf 17 uur kunnen ook de feestlustigen van de rest van de wereld een ticketje bemachtigen voor het grootste dancefestival van de planeet. Wie bot ving, kan volgende week zaterdag om 17 uur nog eens zijn of haar kans wagen.

wvb

Om 14 uur lanceert het festival ‘ADSCENDO, A Digital Indtroduction’, een gloednieuw digitaal event waarop het nieuwe thema zal onthuld worden. Bovendien krijgen de people of tomorrow ook dit jaar weer een sneak peak te zien van de main stage.

“Daarenboven zullen de dancefanaten kunnen wegdromen bij de allernieuwste muziek van 14 topartiesten en ontdekken ze tijdens de dj-sets in primeur de line-up van de 17e editie van het zomerfestival”, klinkt het bij de organisatie.

Wie deel wil nemen moet zich registreren met zijn Tomorrowland Account.

Meer info op adscendo.tomorrowland.com

@gva Met wie wil jij naar Tomorrowland 2023 gaan? Tag je festivalmaatje in de comments! 🎉 #gva #Boom #tomorrowland #voorjou #festival #nieuws #zomer #viral #fyp @Tomorrowland ♬ You And Me - Lyus

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV