© Isosport

Priske eist nog half miljoen euro van Antwerp, rechtszaak komt midden februari voor

Enkele weken na zijn ontslag daagde Brian Priske Antwerp voor de rechtbank. Reden: de oefenmeester had nog recht op enkele contractuele vergoedingen die maar niet op zijn bankrekening verschenen.

dige

LEES OOK. Brian Priske volgt de Great Old nog steeds: “Met dit voetbal komt Antwerp dichter dan ooit bij een nieuwe landstitel”

Zijn winstpremie voor de slotmatch tegen Union, zijn vakantiegeld en zijn loon voor de maand mei kreeg hij inmiddels gestort. Op de ontslagvergoeding van om en bij de 500.000 euro wacht hij – ondanks enkele herhaalde verzoeken – nog steeds. Midden februari komt de rechtzaak voor. “Ik vind het jammer dat mijn afscheid bij Antwerp dergelijk staartje krijgt, maar contracten dienen gerespecteerd te worden, in goede en in kwade dagen”, vindt Priske.

“De situatie is nochtans vrij duidelijk. Ik hoopte dat we in onderling overleg tot een snellere oplossing zouden komen, maar dat gebeurde niet.” Priske laat de zaak nu afhandelen door het Dilbeekse advocatenkantoor Van Landuyt & Partners. Antwerp wenste gisteren niet te reageren. Op de Bosuil werden eerder al vraagtekens geplaatst bij het feit dat Priske nauwelijks acht dagen na zijn ontslag een nieuwe werkgever vond.