IN BEELD. Bekend en glamoureus Vlaanderen komt aan op de MIA’s

De crème de la crème van de Vlaamse showbizz trok donderdagavond naar Paleis 12 voor de uitreiking van de MIA’s. We troffen enkele toppers op de loper.

sodb, tsjs, edb

Vorig jaar droeg Pommelien een zelfgemaakte top van ijzeren lipjes, dit jaar koos ze voor zonnebloemen. Ook nu maakte de Zilver-zangeres haar outfit helemaal zelf. “Ik heb er zeker vier uur aan gewerkt”, vertelt ze.

© BELGA

Als er een feestje is, zijn Aster Nzeyimana en Lize Feryn er graag bij.

© BELGA

Natalia kiest voor pastel en glitter. Haar verloofde Frederik laat het feest van vanavond aan zich voorbijgaan, Natalia’s date is goede vriendin Caroline.

© BELGA

Ook Camille hult zich in glitter voor de meest glamoureuze avond van het jaar.

(lees verder onder de foto en video)

© BELGA

@gva Schoon volk hier op de MIA's, met glitter en zelfgemaakte outfits! Wie is het beste aangekleed volgens jou? 🎶 #gva #Music #voorjou #fyp #vjp @TikTom Waes @Pommelien Thijs @Camille @Berre @Metejoor @elodie_ouedraogo ♬ Happy - DJ Keblinger$

Kersverse Radio 2-ochtendstem Kim Van Oncen krijgt een pluim voor haar originele outfit.

© BELGA

Vijf dagen geleden werd Gustaph in Paleis 12 verkozen tot Belgische Eurosong-inzending voor 2023. Vanavond is hij er weer, maar dan voor een avondje ontspannen en genieten. Hij vertegenwoordigt België nu al in een outfit van Walter Van Beirendonck.

Charlotte Adigéry en Boris Pupul zijn vanavond genomineerd voor maar liefst acht MIA’s, net eentje minder dan koploper Stromae.

Koen Wauters heeft zijn 16-jarige zoon Nono meegebracht.

© BELGA

Kobe Ilsen en zijn verloofde Sara Vermassen zijn klaar voor een feestje.

© BELGA

Miss België Cheyenne Van Aarle schittert in een groene jurk. Haar nieuwe vriend, met wie ze vandaag in de kranten verscheen, is er niet bij op de loper.

Op Play4 zit Elodie Ouédraogo op een zeilboot in het midden van de oceaan, maar de werkelijkheid is veel glamoureuzer. Elodie en haar man Jeroom zien er stijlvol als altijd uit voor hét showbizzfeestje van het jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER