Greet, Tieke, Sigrid en Carine stellen komende week samen tentoon.© RR

Antwerpse dames brengen hun creatieve talenten samen in galerij van Rivierenhof

Deurne, Hove, Boechout, Kapellen -

Om elkaars talenten te versterken en omdat het altijd leuker is om met meerdere artiesten te exposeren, houden vier Antwerpse dames van vrijdag 26 januari tot en met zondag 5 februari samen de tentoonstelling On Full Fire in de galerij Rivierenhof van Deurne.

De vrouwen brengen op deze manier verschillende kunstvormen samen onder één dak. Sigrid Bedeer uit Hove toont haar kleurrijke schilderkunst aan het grote publiek. Hedendaagse sieraden komen van de hand van Tieke Scheerlinck uit Boechout. Greet Urkens uit Kapellen stort zich op fotografie tijdens haar reizen. Vooral etnische bevolkingsgroepen uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika weten haar aandacht te trekken.

Carine Van Hee is afkomstig uit het Mechelse, maar ze verhuisde ondertussen naar Noorwegen. Ze komt even weer naar België om haar kleurrijke en abstracte schilderijen voor te stellen. On Full Fire in de galerij van kasteel Rivierenhof aan de Turnhoutsebaan in Deurne is gratis toegankelijk. De expo is van donderdag tot en met zondag telkens van 11 tot 17 uur geopend. (fisp)  

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners