© Politie Turnhout

Politie Turnhout zoekt getuige van vechtpartij

Turnhout

De recherche van de lokale politie Turnhout zou graag spreken met de man of vrouw die in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 januari 2023 getuige is geweest van een zware ruzie tussen twee mannen op de hoek van de Smalvoortstraat en de Kwakkelstraat in Turnhout. Bij die ruzie is één van de mannen ernstig gewond geraakt.

De speurders zijn op zoek naar de persoon die die bewuste nacht omstreeks 01.30u met de fiets langs de plaats van de feiten is gereden en daar in de buurt ook even is blijven staan. Als u diegene bent die zich in deze oproep herkent, dan vraagt de politie om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Maar ook andere getuigen die de politie nog niet heeft gesproken en misschien toch nog nuttige informatie hebben over de vechtpartij op zich, worden gevraagd zich te melden.

De politie benadrukt dat ze de man of vrouw met de fiets naar wie deze oproep is gericht, willen spreken als getuige en dus niet als verdachte. Bellen kan op het gratis nummer 0800.25.101 (optie 1) of via mail naar opsporingen@politieregioturnhout.be. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners