Archiefbeeld: ook vorig jaar vielen de ontbijten van BBC Putte in de smaak bij jong en oud.© BBC Putte

BBC Putte verkoopt valentijnsontbijten: “Ten voordele van jeugdwerking en rolstoelbasket”

Putte -

Basketclub BBC Putte verkoopt naar jaarlijkse gewoonte ontbijtboxen voor valentijn. Er is keuze uit standaard-, luxe- en kinderontbijten. “De opbrengsten gaan naar onze jeugdwerking en naar het rolstoelbasket”, zegt bestuurslid Anick De Belser.

Kristof Van Rompaey

Wie op zondag 12 februari ’s ochtends verwend wil worden en tegelijk de werking van BBC Putte wil steunen, kan een van hun ontbijtopties bestellen tot en met maandag 6 februari. “Voor een standaard ontbijt voor twee personen betaal je 35 euro”, meldt het clubbestuur. “Voor een luxeversie bestaal je 50 euro voor twee. Ons kinderontbijt kost 13 euro per kind.”

Een bestelformulier en het rekeningnummer van BBC Putte vind je terug op de website van de club. “Na het invullen van het formulier maak je het bedrag over met vermelding ‘ontbijt + jouw naam’”, luidt het. “We leveren de ontbijten gratis in Putte, Beerzel, Grasheide, Peulis, Schriek, Bonheiden, Onze-Lieve-Vrouw-Waver en Heist-op-den-Berg. Je kunt ze ook op 12 februari tussen 8 en 11u zelf komen afhalen in vergaderzaal 3 van GC Klein Boom in Putte.”

www.bbcputte.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners